press - Network4 Online
Csoportrangadóval indul a harmadik játékhét
 2022. szeptember 22., csütörtök 17:56 - Jordán Ákos
Browns-Steelers 2.15-től élőben az ARENA4-en és online az ARENA4+-on is.

Péntek hajnalban egy csoportrangadóval indul a profi amerikaifutball-liga, az NFL 3. játékhetete, a Cleveland Browns és a Pittsburgh Steelers összecsapását 2.15-től az ARENA4-en és online is élőben lehet követni.

A két csapat eddig 141 alkalommal találkozott egymással, a Steelers 79, a Browns 61 mérkőzésen diadalmaskodott egy döntetlen mellett. Az előző idényben mindkét találkozót a Pittsburgh nyerte, Ben Roethlisberger búcsúidényében legutóbb a 17. játékhéten csaptak össze a felek, a Steelers akkor elsősorban a futó Najee Harris 201 scrimmage yardjának köszönhetően nyert.

Mindkét gárda 1/1-es mérleggel és egy vereséggel érkezik a meccsbe, különösképpen a Browns kapott nagy pofont, hiszen a New York Jets bő másfél perc alatt a végén, 13 pontos hátrányt ledolgozva diadalmaskodott a gárda fölött.

Egy ikonnal már kevesebb látható ebben a párharcban (Fotó: Getty Images)

A Steelersben 18 év után nem lest ott a párharcban Big Ben, helyette most Mitch Trubisky irányít majd, aki egyelőre még annál is gyengébb teljesítményt nyújt, mint amilyet előzetesen vártak tőle, a legtöbb statisztikai mutatóban az mezőny végén kullog és a drukkerek nagy része már most az újonc Kenny Pickettet kiabálja a csapatba.

A Brownsnál a szezon kétharmadáról eltiltott Deshaun Watsont helyettesítő Jacoby Brissetten egyelőre nem múlik a siker, hiszen a múlt héten a Jets ellen például karriercsúcsot jelentő 81,5 százalékos pontossággal passzolt, a Steelers ellen pedig karrierje eddigi két fellépésén 102,8-as irányít mutatót hozott össze.

A Browns számára jó előjel, hogy a két csapat legutóbbi négy csütörtöki találkozását követően győztesen hagyta el a pályát.

Az éjszakai találkozó kommentátora Kun Zsolt lesz, szakértőként Pácsonyi Patrikot lesz a segítségére.

NFL