press - Network4 Online
Meglepetés Londonban
 2022. május 14., szombat 9:19 - Jordán Ákos
A Bellator 281. gálája már visszanézhető az ARENA4+ oldalán.

Péntek este Londonban rendezte 281. gáláját a világ egyik legnagyobb MMA-szervezete, a Bellator. A brit fővárosban a váltósúly ideiglenes világbajnoki címe volt a tét, az eseményeket az ARENA4+ oldalán élőben lehetett követni.

A gála főmérkőzésén a hazai környezetben szereplő, abszolút favorit Michael “Venom” Page és az amerikai Logan Storley lépett ketrecbe. Eredetileg ez lett volna a bajnok Jaroszlav Amoszov első címvédő meccse, de lemondott az övéről, miután a hazáját védi az oroszok elleni háborúban.

Az SSE Arenában rendezett találkozón két ellenkező stílusú harcos találkozott egymással, a hazai közönség kedvence inkább állásában, míg az amerikai birkózó múltja miatt a földön szerette volna eldönteni az összecsapást.

Storley végül remekül kamatoztatta tudását, folyamatosan nyomás alatt tartotta riválisát földre viteli kísérleteivel, amivel nem kevesebb, mint 16 alkalommal próbálkozott a mérkőzés alatt, nyolcszor pedig sikerrel is járt.

Storley végül nagy meglepetésre megosztott pontozással diadalmaskodni tudott, és minden bizonnyal ő is bízik a háború mihamarábbi befejezésében, hiszen akkor lehetősége lenne visszavágni Amoszovnak, akitől karrierje eddigi egyetlen vereségét szenvedte el.

A június 24-én sorra kerülő következő Bellator-gálának főmeccsén a középsúlyú világbajnoki cím kerül terítékre, amikor is egy igazi legenda, a bajnok Gegard Mousasi a veretlen Johnny Eblennel találkozik.